Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Khamis, 20 September 2012

Relax Sebentar....






Citer nie dah lama dah... masa Aiman baru habis UPSR.. sajer jer bawak dia gi relax2 kat Tesco...(relax ker kat ctu...hihihi)
Bagi dia n anak2 lain merasa duduk kat relaxation chair tu... tp si tecit takut nak naik sebab dia bergegar2..hahhahhah.... yang 3 lagi sangat enjoy...
Mak ngn ayah dia pun ON gak tp x kasik amik gambar... takut gambar pulak yang bergegar... hahhahha. Faham2 jerlaaa... ;D

1 ulasan:

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...