Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 19 September 2012

Bloglist Kesuma Angsana

Kenapa Bloglist Kesuma Angsana... saper yang tak nak woii... baru jer berkecimpung dalam dunia blogging bie.. cuh tengok follower dia... ada lagi cuh tengok page view dia... dah ada income lagi dari nuffnang... sangat admire tuu...

Entry selalu update... pastu rajin BW kat blog akak nie jugak.. TQ KA.. jasa mu di kenang... kadang tu sampai tak terbalas singgahan awak tu... siyus.. :D
 

Pada kawan2.. akak dah lama jadi follower dan pengomen blog KA nie... berbaloi2 tu.. akak sangat suka...(bukan nak bodek yer KA... ).. hihihihi..

Pada kengkawan yang lain... jom jengok blog KA... kalu nak jadi bloglist KA.. kenalah jenguk blog dia dulu kan... klik gombor atas tu.. atau klik  KESUMA ANGSANA.... pun boleh...

7 ulasan:

  1. tq sudi join yek, KA sgt2 appreciate!

    BalasPadam
  2. Salam sejahtera Izan,

    Wah, mama pun nak kenal Kesumalah...Jommmm,

    BalasPadam
  3. kak KA mmr rjin update... sy pon mmg folo dia hehe

    BalasPadam
  4. insyallah..lya nk join gk bloglist KA

    BalasPadam
  5. my dear, cer tgk ade x tinggalkan komen kat blog KA , rasa dah baca komen tu, tapi hari ni bila KA nak update status bloglist x nampak ler hehehe. But dun worry insyaAllah ada dalm list ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq KA... rasa dah komen jugak.. ;)

      Padam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...