Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 11 Ogos 2008

080808 vs 100808

Wow... Olympik di Beijing amik tarikh nie sebab memang chinese begitu obses dengan tarikh tersebut. Tapi kita, tak der hal laa... apa2 tarikh pun, we have to be the best (like our beloved prophet said...).

Tapi tula laa.. ade gak orang yang suka mik tarikh canggiih2 camtu supaya senang nak ingat. Takyah tulih dalam diary.. ingat jer nombor tu ingatlah tarikh spesel dorang.

Aku laks.... aper ekk...

oh yer, semalam (100808) Hari Lahir Aiman yang ke 8 tahun... Happy Birthday Aiman.... Ibu and Ayah love you forever... wowo dah 8 tahun dah anak aku ... selama itulah kau lihat dia membesar.. Insya Allah this coming november, berkhatanlah dia... dah tak sabar dah... kata dia " kita nak jadi macam Pak long Fikrie...(spupu aku laa)" tinggi, ensom and man look....

His dah ade angan2 anak aku tu.... apa2 pun ibu harap dan doakan, Aiman juga akan jadi anak yang Soleh.... bakal membimbing adik2 yang lain ke jalan yang di redhai Allah s.w.t Aminnnn....

Insya Allah hari Rabu nanti kami akan sambut hari lahir nyer itu... semalam tak dapat, sekadar wish jer kat dia.. sebuk tanya kek... nanti ibu belikan yek....

Sayang Aiman...

3 ulasan:

  1. Wow! Happy Birthday Aiman!!Dah besar dah ya...Kami doakan Aiman dapat apa yang diimpikan di dunia dan akhirat....

    BalasPadam
  2. thejourneyofsaibidina12 Ogos 2008 9:08 PG

    A very warmth birthday wish for Abg Aiman. May success will be yours here and hereafter-from Adik Nabihah

    BalasPadam
  3. tq.. love from Aiman

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...