Jom Follow sayer.....:)

Isnin, 11 Februari 2013

Review : JUVANA the Movie..

Akak baru jer dapat tengok citer nie... mana best?.. yang siri atau movie... pada akak siri best sebab kita selalu suspen apa yang bakal terjadi minggu selanjutnya... tapi movie nie kita dapt tahu ending nya cepat sikit...;)
Overalll... cerita nie macam banyak sangat yang peliknya.. tak tahulah kan.. tak pernah masuk juvana nie.. tak pernah dengar life diorg kat dlm camana.. jadi payah nak komen...betul ker bila ada kes2 kematian.. family lambat di maklumkan....entahlah kannnn... dan pengetuanya pulak selalu jer ada masalah.. yang siri ngn movie.. samer jer .. ada masalah ngn pelajar...
Yang melakonkan watak memang hebat.. terutama Sharnaz Ahmad.. karektor psiko memang menjadi.. sampai mak akak komen "budak nie macam betul2 jahat yer"... opsssss... tak nak komen apa2...
Tengoklah kawan2.. kadang2 perbuatan kita hari ini akan menyumbang akibatnya pada diri kita nanti...3.8 bintang untuk juvana...

1 ulasan:

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang