Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Sabtu, 25 Ogos 2012

Raya..Raya..Raya...

Selamat Hari Raya sekali lagi kawan2ku semua... emm...mood beraya masih belum off lagi.. balik dari kpg mertua..turn anak2 dan kawan mereka pula memeriahkan lagi minggu cuti sekolah sempena raya nie... jemputan rumah terbuka sudah diterima...
Hari nie.. ada 2 jemputan rumah terbuka.. tapi yang satu tu jauh perjalanannya.. rasanya tak kesampaian pun..cukuplah dengan sampaian salam...maaf yer...Insya Allah ada umur kami akan terjah juga rumahh kamu sahabat...
Oklah...raya tahun macamana.?..akak ok jer .. memang meriah..tahun nie kat umahh mak di Ampang...pada akak suasana lebih terasa di kampung mertua lagi... tapi apalah salahnya kita meraikan ibu yang jarang2 ddapat bersama pada hari raya nie kan.. wpun jiran keliling umah mak ..ramai yang balik kampung... kami beraya ke rumah saudara mara yang masih ada di KL nie...Bila balik kampung mertua pulak...anak2 lah yamg paling seronok sebaab dapat terjah rumah jiran tetangga untuk kutip duit raya... ;D..
Ingatkan ada suprise raya tahun nie.. rupanya belum ada rezeki lagi.. takperlah...akak sangat percaya segala sesuatu itu telah ditentukan oleh Dia Yang Maha Mengetahui... sebaaggai hambanya... akak terima..
Kita jumpa lagi ekkk..di N3 yang akan datang.. maaflah masih belum sempat terjah kawan2 lagi..jumpa lagi yer...

4 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya jugak buat awak Sally.. ;)

    BalasPadam
  2. selamat hari raya....surprise apa yg x jadi tu?

    BalasPadam
  3. Radziah :...hehehehe tungguu.. sebab kami pun masih menunggu lagi..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...