Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Ahad, 26 Ogos 2012

Sarapan di mana????



Emmm.... hari ke 8 Syawal...pepagi anak2 sebuk nak sarapan roti canai...kami kuar rumah lebih kurang kul 930pagi... tapi...semua kedai mamak penuh.. kedai melayu yang kami selalu pergi pulak tutup...
En. Bos.. keliling bandar rawang..tapi full parking...nak park tepi2 jalan...rasa tak berbaloi sebab seat semua penuh... anak2 dah keluh kesah... akhirnya kami melangkah jauh sedikit dari bandar rawang... Alhamdulillah..ada satu kedai mamak...dalam tak berapa ramai orang..sebab kedainya bukan ditepi jalan...
Dapatlah anak2 melepaskan hajatnya makan roti canai... ibu ngn ayah join skali laa..pasti...
Jom sarapan....... (Wpun n3 dah menjelang makann malam... kengkawan layan jer laa..... hihihihi... ;D)


7 ulasan:

  1. bila raya mesti muak makan ketupat lemang rendang.. sesekali makan menu lain memang berselera kan hehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak izan...licin dah...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

    BalasPadam
  3. Salam sejahtera,

    Roti canai mamak1 rindnya... tu sampai pejam mata menunggu....

    Gambar2 kat blog mama tu mana yg tak pakai tudung mama akan cut!
    kalau ke sri kembangan jomlah beraya di sini.

    BalasPadam
  4. samalah kita 2 -3 hari ni anak2 duk sibuk nak mkn roti canai pulak hehe

    BalasPadam
  5. ehhh anak akak tu mengantuk sangat ke? hehehehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...