Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 1 Februari 2012

Secangkir teh..Pengubat Letih


Mesti kengkawan ingat saya nak share resepi kan...hihihihihi.. sowi laa.. saya nie tak pandai masak cam kengkawan blogger yang hebat2 berkongsi pasal resepi diorang ... saya tahu masak tuk family jer.. nak lebih2 tu alamatnya makan kedai jer laaa...

Anyway sebenarnya saya nal kongsi pasal buku yang saya baca di atas.. hasil nukilah Ustaz Hasrizal.. nak citer banyak pun lum wassalam lagi.. masih on going membacanya.  Tapi first impression .. setelah membaca beberapa puluh mukasurat.. saya rasa seolah2 saya ada bersama ustaz nie gi mengembara ke suatu tempat yang saya tak pernah jejak... Saya shorkan kat kengkawan yang berminat nak baca buku nie.. memang tak rugi... 

Oklah nanti saya share lagi tentang buku2 yang saya tengah baca ataupun dah baca..ekk.. c u all ..")

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 ulasan:

  1. Tq add akak dan singgah di Cempaka Biru . salam kenal

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...