Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 30 Disember 2011

Sedih..menusuk ke hati...isk isk isk...

Aduhai..gilerz betul laa.... masa mula2 teungok taklah sadi sampai camnie... tapi bila dah nak abis barulah menusuk perasaan cam sembilu... isk isk isk...

Haaa.... korang ada tengok tak drama bersiri setiap Isnin hingga Khamis kul 7 mlm hingga 8 mlm.., apa lagi kalu bukan TENTANG DHIA...hahahahaha.. sedih beb, dah lama tak nangis depan tv.. tapi kali nie den kalah...huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuu....akhirnya sangat mengharukan hati ini... sampai terfikir..itulah cinta sehidup semati....padan ngn muka orang2 yang aniaya diorang berdua..DHIA & ZIKIR...

Aduhai yang paling menusuk masa Nenek dia minta keputusan Dhia masa nak dimadukan..aduhai..kalaulah perkara nie benar2 berlaku... adakah itu jawapan sebenarnya...emmmm.....cuba kita letakkan diri kita di tempat Dhia...bolehker kita jawap cam Dhia jawab... hahahahha...emosi betullaaa...

Walaupun ending of the story tu cam pelik skit.. tapi den cuba rasionalkan laa....sebab diorang diseksa perasaan begitu lama kan.. jadi stress out laa.. Zikir pun dah sampai tahap kemuncak and got strok....  sadis betul laa... tengok Nur Kasih pun den tak lah nangis beb.. tapi kali nie den kalah... huhuhuhuhuhh...

Oklah lepas nie citer aper ekkk...sebenarnya malas nak ikut2 citer petang2 nie.. kalu sedap mesti addicted punya.. kalu tak best tak per laa...

Anyway takhniah kat pelakon2 Tentang Dhia... credit to Nora Danish and Liza Abdullah.. lakonan korang memang hebat....TERBAIIIIKKKKK.....




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...