Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 14 Oktober 2011

My Olahragawan...

Sebenarnya, minggu lepas den nak update pasal anak bujang sulong kami, AIMAN.  Alhamdulillah....daripada 4 game..(2 johan, 2 naib johan).. hebat anak ibu...
Raptai bermula
ada tambahan kan...dia amik yg tahun lepas sekali...
Kami sampai ke sekolah dalam kul 8:30pg, tapi tak start lagi. lebih kurang kul 9:30 baru start ngn raptai perbarisan rumah2 sukan.  Tetiba lak rindu ngn suasana masa sekolah dulu..(layan feeling lak...hihihihi).  Meh ler share beberapa gambar yg sempat di klik masa hari sukan tu..

Ibu doakan Aiman, akan terus berjaya dan berjaya.. tak kira dalam bidang apa pun yang diceburi...
Syabas Aiman....
dah start dah
 cikgu cikgi dah sebuk dah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...