Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 3 September 2013

Inilah Impian ... Mungkinkah Tertunai?

Akak memang ada impian nak ada mini library kat umah..
Akak selalu teruja bila pergi perpustakaan...
Bau buku boleh membuatkan akak rasa hidup.. sungguh..
Kalau gi kedai buku time ada duit.. memang jahanam lah poket.. hihihi
Sebab tu En. Bos kalau lalu kat kedai buku.. dia wat tak tahu jer kat akak nie.. sebab kalau masuk confirm ber jam2 lamanya kat dalam tu.. 

Agak2 koranglah kan.. boleh tak kalau impian akak kat bawah nie jadi kenyataan.. 
Tolong doakan ekk.. :D
Koleksi buku.. memang banyak.. tapi tempat nak letak takder
Buku2 ku akhirnya menghuni kotak2 sajer..
Harapan agar mereka mendapat tempat yang sepatutnya.. huhuhuhu









5 ulasan:

  1. Rak pasang siap tu tidak mahal harganya. Boleh beli di pasaraya. Semoga impian anda tercapai...Bila buku berada di rak, barulah kemas dan semangat jer...

    BalasPadam
  2. in sya allah kakizan..acik dulu punya banyak buku tapi dah lelong sebab tak de tempat nak letak..bila almari tu nak isi buku anak2..mak punya lelong je..tinggal buku2 agama je..yang lain semua habis dilelong

    BalasPadam
  3. In Shaa ALlah, kalau ada niat pasti ada jalannyer nanti ! mudah2an yer

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...