Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 16 Ogos 2013

Salam Syawal...

Salam Syawal kawan2..

Rasanya x terlambat lagi kan utk mengucapkan Selamat Aidilfitri kat semua pembaca blog akak yg kecik nie.. wpun orang nyer bosa... hehehehe... Maaf qkak pohon andai selama berblog nie... ada edisi yang mengusik hati @ tersentuh jiwa yer... blog akak nie lebih kpd nak main mperingatkan diri sendiri dan apalah salahnya ingatan yang sedikit itu di kongsi dengan kawan2 sumer.. ye tak...

Dah hampir 2 minggu akak tak hupdate blog.. raya tahun nie akak sambut di Bistari Jaya.. atau lbih tepat lagi.. ri rumah Ibu Mertuaku..  line tenet mmg sangat slow.. maleh nak layan.. baik pi beraya..  rumah sodara mara.. tak kiralah jauh atau dekat... time raya2 ni lah nak kenalkan anak2 ngn sodara mara yang payah nak jumpa pada hari2 biasa... jadi inilah masanya yang terbaik...

Rasanya 2 minggu akan datang nie dah tentulah penuh dengan jemputan open house yer tak?.. akak?.. datang laaa... tapi inform dulu ekk... ;)..

Salam Aidilfitri.. semoga amalan dan tarbiyah kita di Ramadhan yang lalu diterima olehNya... amiiiiinnnn

1 ulasan:

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...