Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 10 Jun 2013

3 Hari Sudah...

Hari nie, bermula semula hari2 yang rutin... mengejar di sana mengejar di sini... 3 hari sudah tidak update blog... nak bukak PC pun tak nyempat (sebuklah kononnya)...

Hari nie opis tak ramai orang.. ada yang anak demam.. ada yang diri sendiri demam.. ada yang pi krusus.. jadi opis sunyi sepi... 

Pagi pulak ada workshop Photography... belajar camner nak guna camera dan fungsi2nya... selalunya sumer guna Auto Mode... main tekan jer.. almaklumlah takder DSLR... ada camera compact jer... rupanya camera compact pun boleh amik gambor menariks nie.. tapi kenalah belajar sikit teknik2 asas nya... 

Tapi kena belajar lagi kot... orang lama cam akak nie.. amik gambor main terjah jer.. x der skill.. pasni bolehlah try berskil plak.. hehehehe...

Seronok gak belajar skil amik gambar nie.. nak beli DSLR?.. saper tak nak yer tak.. tapi nantilah dulu.. bila ada bajet lebih.. :D



5 ulasan:

  1. Anak Okje yg kecik tu minat sungguh ngan DSLR,,.,

    BalasPadam
  2. wah seronok dpt tambah ilmu lagi !

    BalasPadam
  3. huhuuu... dah beli dslr tak larat nk hangkut mcm sy pulak~~ huhuuuu...

    BalasPadam
  4. beli...jangan x beli...hehehehe
    2 sehingit jer pun...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...