Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 23 November 2012

Review bloglist+segmen:Jom up Follower beramai- ramai


Dah lama dah tak join segmen nie.. lepas join KA punya segment ari tu... ari nie akak nak join this segmen plak.. pakat cari follower ramai2 ye tak... Biar Ramai Kawan.. Tapi Jangan Ramai Musuh... hihihihi

Saper nak join.. boleh lah gi blog Cik NurHidayah nie... akak pun baru kenal dari blog mama maszul... :D.. dan bacalah terma dan syaratnya..

Jom Join Ramai2 Kawan2... :D

9 ulasan:

  1. assalamualaikum kakizan...selamat bersegmen...:)

    BalasPadam
  2. salam sejahtera Izan.

    Wah, tapi mama tak pandailah..

    BalasPadam
  3. salam sejahtera Izan.

    Wah, tapi mama tak pandailah..

    BalasPadam
  4. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom singgah ke blog saya..

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/review-bloglistsegmenjom-up-follower.html

    BalasPadam
  5. salam.. hyep2 !!

    Miss joined jugak...~ :)

    btw, done BW & follwo here... ^^

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/review-bloglistsegmenjom-up-follower.html

    dO follow me back k?! ^^

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...