Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Sabtu, 31 Mac 2012

Last Minute Masuk Bloglist....

Salam kengkawan....

Dah last2 minit baru sebuk nak masuk bloglist diariummi... :) tak tahulah di terima ker tidak.. masuk jer laa.... tunggu jer kalaulah diterima... :) Hari nie.. sempat jugak BW  ke blog2 yang terlalu banyak di alam maya nie... rasa cam nak follow jer semuanya... rupa2ya baru dapat tahu  yang kita nie boleh follow bllog hanya maximum 300 blog ajer... ohh gitu rupa nya... 
 
Nak enter banyak peraduan.. tapi dahlah akak nie bukan orang ada masa nak BW selalu.. nie bila anak2 buat aktiviti sendiri...ada yang beradu .. ada yang asyik dengan mainan diorang.. dan inilah masa untuk akak jalan2 kat blog kengkawan lain... follow sana sini..  Pastu biasanya blog2 yang akak follow rajin sungguh update.. tu yang tabik spring tu... hebat sungguh blogger2 malaya nie.. :)

Agaknya bila lah akak akan jadi blogger tegar nie... cam seronok jer... tengah angan2 nak dapatkan mood dan idea... camna diorang boleh update blog dekat 2 hingga 3 kali satu hari.. akak nie nak update blog seminggu sekali pun payah... jenuh mencari masa selit2 sana sini untuk update blog...

Amacam .. nak cabar diri mulai hari ini nak cuba update blog at least sekali dalam masa 2 hari.. agak2nya boleh tak?... :)  Good Luck Izan... hihihihihihi...




1 ulasan:

  1. thanks ye join bloglist diariummi... tapi kan warna orange takde, boleh tukar warna lain tak? nnti tinggal komen semula ye!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...