Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 21 Februari 2012

Idea..oh ideaku...

Salam kengkawan...

Selama ber blog nie.. kekadang tu berhempas pulas mencari idea (kononnya..hihihi)... nak buat n3 kat blog.. kadang tu idea datang mencurah2 tak kira tempat... tengah makan, tengah mandi, tengah drive.. hish.. biler depan PC ...idea tu lenyap begitu jer... nak guna android lak.. masa tu mana pulak nak menaip kan? sebab dalam kepala tengah laju berfikir dan seolah2nya kalu depan PC confirm menjela2 lah menaip.. hihihihihi...

Bile tengok blog kengkawan yang penuh ngn n3 tu naik jeles lah jugak.. last2 wat keputusan .. jalan2 jer kat blog kengkawan yang lain... apatah lagi kalu blog masak.. wahhh cemerlang gitu... satu hari sampai 2 hingga 3 n3.. cemerlang sungguh.. mana taknye followers n visitors main ribuan dan jutaan... manalah diorang celahkan masa untuk mengupdate blog diorang kan... memang tabik springlaa..... kena menuntut ilmu nie.. tapi ngn saper lak.. 


tapi takder laa cam nie.. ihik...

Lagi satu blog yang penuh ngn iklan.. camner diorang buat ekk... nak wat nuffnang bertambah2 pun tak pas2 lagi... adoohai... kalu dah buta IT nie... memanglah camtu...dah tua sangat kot akak nie... tapi ada hati nak berblog kan.. :)

Lantak kanlah.. akak nie berblog just nak kongsi minda, perasaan dan kehidupan dengan orang lain, agar tak jadi katak bawah tempurung.. agar tidak stress... saper kata wat blog nie tambah stress.. tak ..betul memang tak... sebab wat blog nie kita suker jadi bila buat mende yang kita suka.. stress pun hilang...emmm... masalahnya stress bila tak boleh nak update blog... ihik..

oklah.. sekarang ni tengah tak der idea laa nie.. pastu tak der masa nak update.. so kita jumpa lagi lain kali.. byer..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...