Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 5 April 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini... Jom join


Akak dah lama dah follow blog Lelaki Ini.. sebab..  Lelaki ini ada pandangan dia sendiri... seorang anak muda yang berwawasan dan ada pendirian sendiri.. tahniah kat Mak Ayah dia .. :D

Jom kawan2.. kita beri sokongan sesama kita..

11 ulasan:

  1. KA pun join sama2 memeriahkan hehehe

    BalasPadam
  2. thanks akak sebab join!
    akak tgk2 lah balik ek kat blog sy..
    tq!

    BalasPadam
  3. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  4. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    BalasPadam
  5. deno datang dari segmen LELAKI INI dan terus folow sini... :)

    www.dayangdneo.blogspot.com

    BalasPadam
  6. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  7. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...