Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 3 April 2013

Parlimen dah Bubar...


Dah bubar dah... hari ini jadi tarikh sejarah.. 03-04-13... jadi sekarang kita menanti tairkh mengundi pulak.. Korang dah pernah ngundi????

Akak op cos laaa.. sebab umur pun dah banyak.. dah berapa kali ekk,... tak ingat plak.. yang pasti ini first time nak color jari tangan.. suspen jer.. setiap kali ngundi.. mesti rasa berdebar2... emmm pengalaman kan.. 

ngundi2  jangan tak ngundi.. tunaikan hak kita.. jangan nak bebel2 cerita  pasal telus tak telus.. tapi kita sendiri tak gi ngundi.. hihihi..

Lepas nie perang bendera plak.. rasa cam pesta.. anak2 mesti excited sangat sebab banyak bendera.. 

Semoga kita semua semakin matang bertindak dan berfikir.. :D

1 ulasan:

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...