Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 4 April 2012

April Bulan Yang Sebuk...

Salam kengkawan blogger semua...

Maaflah sebab tak sempat nak menjengah blog kengkawan kerana kesbukan dtempat kerja... hari ni dan esok kami ada Special program utk pelajar2 luar malaysia.. jadi tugas yang dberikan kepada kami semua agak mencabar.. buat promotion kepada pelajar2 ini untuk menghadiri program ini... tergeliatlah jugak lidah ni speaking london... ihiihihi...

Jadi untuk BW segmen yang akak join tu terpaksalah dilewatkan sedikit atas tuntutan kerja.. balik umah dan terasa sangat kepenatan.. jadi apalagi.. waktu ketiduran oun sampailaahhhh....zzzzzzzzz

pasni pulak ada program explorace untuk pelajar yang menjadi kumpulan sokongan kami... mereka yang akan dilatih dengan kemahiran2 tertentu mengikut minat dan cenderung mereka... jadi explorace ini untuk mengenalkan mereka dgn kawan2 mereka yg lain.. harap misi terlaksana ;-)

oklah misi zzzzzzzz..... dah tiba ni... sngat mengantuk dan penat...jumpa lagi ekkk... tunggu kedatangan akak ke blog korang tak lama lagi... byer  

ikhlas - kak izan....

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...