Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Ahad, 26 Februari 2012

Percubaan...



Konon2nya amik gambar sunset laa..Hahahaha.. pakai Android Phone Samsung... tapi tak berjaya... sebab tu lah akak still suka phone lama..Nokia.. gambar cantik beb... 

sajer jer gatal2 tangan nak try... atau kena gi tepi pantai kot.. kalau nak amik gambar sunset nie...

Masa nie dalam kul 730.. ond way balik amik anak dari sekolah .. ada latihan bola... Jadi try2lah snap gambar yang tak seberapa nie...  

Korang nak komen.. dipersilakan.. kalau taknak pun tak per... 

Next time nak try jugak amik gambar guna phone nie.. sebab... nie jer yang ada.. nak beli camera canggih.. nantilah kalu ada rezeki kan...

Buat masa sekarang nie. .. perbelanjaan untuk anak2 ddahulukan... dan rumahtangga di utamakan.. hihihihi. cam nak kempen lak...

Oklah next tme jumpa lagi... gambar lain lak.. hihihih..

"Hargailah yang di depan mata.. usah di impi sesuatu yang tiada.. namun harapan tetap setia menunggu"


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...