Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 13 Oktober 2015

Masih Sederhana..

Assalamualaikum . . Sahabat blogger  sekalian . .
Alhamdulillah . . Keadaan jerebu kita semakin baik.. walaupun mata masih  tidak selesa memandang.. masih lagi kelihatan debu2 asap yg menghalang kejelasan  penglihatan.  Masih ada bau asap yg menusuk ke hidung.. masih di tahap sederhana lagi.. tapi menghampiri tidak sihat.. saspen jugak bila selalu tengok IPU ...

Harap kalian semua terus menjaga kesihatan sebaik mungkin.. akak ni umur dah banyak nie.. kalau kurang minum air .. tekak mula sakit.. mata akan berair. .. jadi memang  kena jaga .. cepat sangat terkesan dengan perubahan cuaca..

Jaga kesihatan yer... 😀

4 ulasan:

  1. insya allah..tapi alhamdulillah..jerebu dah berkurangan kan

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. as salam kak..
    lama jgk x singgah sini..

    keadaan kat sini skejap ok..skejap tak OK..
    ni pom perit tekak n pedih mata... hrp cpt2 keadaan jerebu kt malaysia ni pulih

    BalasPadam
  4. Salam singgah. Jerebu dah tarak! he he he

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...