Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 17 Disember 2013

14 Hari Lagi...


14 hari lagi kita akan melangkah ke tahun 2014.. dan 15 hari lagi anak2 akan start sekolah .. dan 15 hari lagi juga kita akan havoc semula seperti hari2 biasa...

Amacam kawan2 .. dah termakbul dah azam 2013?.. atau masih lagi tertangguh.. atau carry forward ke 2014.. :D..

Akak?... Alhamdulillah... 70% dah termakbul dah.. lagi 30% tu macam kena carry forward jer.. 

akhir2 ni.. tak sempat lah nak update blog.. nak kata sebuk.. tak lah sangat.. tapi banyak menda yang kecil2 yang terpaksa di settlekan..  

Oklah .. jumpa lagi next n3.. salah satu target akak tahun lepas ialah .. Mengupdate N3 at least 15Ntri per month.. Harap2 tercapai.. :D

4 ulasan:

  1. Azam Ros, ada yang tertunai, ada yang tak dapat ditunaikan.. carryforward ke tahun depan :) hihihi

    BalasPadam
  2. aduhai masuk tahun 2014 migrain lagi lah KA urus anak2 sekolah hehehe

    BalasPadam
  3. Hehe...tak perasan le dah tercapai ke belum azam tu Izan.....hehe

    BalasPadam
  4. Menghitung hari nampaknye...hehe
    Begitulah rutin dihujung tahunan. Nampaknya target tahun lepas tu kiranya berjaya juga lah...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...