Selasa, 22 Oktober 2013

Soalan:.. Tak Celebrate Ker?

Alhamdulillah.. Terima kasih kat kawan2 yang mengucapkan Selamat Hari Lahir kat akak semalam.. yang mendoakan baik2 buat akak semalam... dan sebenarnya ucapan dan kata2 yang baik2 itu sangat diperlukan setiap hari bukan hanya pada hari lahir sahaja kan.. apa2 pun akak bersyukur kerana sangat merasai diri di sayangi dan di hargai..  Terutama pada Suami.. Emak.. Anak2 dan keluarga yang lain..

Kalian semua telah menjadi sebahagian dari hidup akak dan memori yang indah dalam kehidupan akak.. Sudah tentu ada rasa kasih dan sayang yang Allah kurniakan untuk kalian semua.. Syukur ke hadratNya..

Ada pulak kawan2 yang tanya.. Tak Celebrate ker semalam.. emm... sebenarnya pada akak cukup dengan mengingati.. kami tidak diajarpun untuk menyambut hari lahir sendiri... tapi tidak menolaknya... kalau ada rezeki atau kelapangan, tentu seronok berkumpul ramai2 meraikan sesuatu kan.. samer jugaklah dengan anak2.. kalau sambut pun .. cuma kami sekeluarga sahaja.. itu pun sangat sederhana dan mudah.. kami selesa begitu.. :D3 ulasan:

  1. Happy belated birthday. Semoga Allah SWT memberikanmu segala kebaikan dalam kehidupan. :)

    BalasPadam
  2. Ucap selamat sebagai ingatan...semoga ceria selalu ya :)

    BalasPadam
  3. yup ingatan itu yg penting sebenarnyer kan !

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Bila dah 40

Bila umur dah 40.. Sebenarnya kita sudah wajib memikirkan kematian kita setiap saat.. Apa2 sahaja boleh berlaku tanpa di jangka. Bila umur...