Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 9 Oktober 2013

Pernah Jumpa Gel nie?

2hari nie akak demam kan.. diikuti dengan sakit perut.. sakit bisa2... macam ada ribut taufan dalam perut.. sakit sangat.. tak tahu nak wat camner.. cuma tahan selagi mampu...

Pastu en. Bos ada beli satu Gel nie.. memang best pakai.. berangin jer... rasa lega skit perut...

Tapi selalunya... bila dah best pakai... nak beli semula dah tak jumpa dah product camni.. jadi sudahnya... beli jer mana jumpa.. ;)

Kengkawan pernah jumpa tak produk yang akak snap gambor kat bawah nie..

3 ulasan:

  1. izan, ni ubat yang dibawa/dijual oleh anak-anak pusat tahfiz amal kat kedah tu. yg menggunakan anak-anak sekolah/yatim meminta derma di merata tempat, yg banyak org mempertikaikannya. pada kzie, kebal betul org ni...wallahuaklam...

    izan boleh tgk blog mazidul dan satu drpnya seperti link ini.
    http://www.mazidulakmal.com/2013/04/perhambaan-remaja-pusat-tahfiz-amal.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yer kak.. tak sangka yer.. patutlah bila nak beli balik tak boleh... tak ingat hubby beli kat mana.. tq for info .. ;)

      Padam
  2. tak pernah jumpa pulak kak ..
    Selamat hari raya Aidiladha akak :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...