Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 4 Jun 2013

Sudah Mahu Pulang...

Ini bukan keadaan sebenar... gambar tak sempat nak download... Untuk kak Madiha.. saya tak ke tempat yang sepatutnya.. kami divert plan asal atas sebab2 teknikal dan permintaan dan janji yang telah di buat sebelum ini.  Walaupun ibu sedikit frust tapi Alhamdulillah.. masih boleh enjoy dan seronok.. Bukan mudah nak berkumpul begini dan melakukan aktiviti bersama2 tanpa gangguan... :D

Hari ini sudah mahu pulang... Semoga kami selamat sampai hendaknya...In Shaa Allah akak akan bercerita panjang sikit lepas nie... internet kat sini slow skit...bye .. jumpa lagi....

4 ulasan:

  1. bestnyer bercuti, saya x dpt lagi, sbb cuti x approve kena lak ofismate cuti bersalin.. mmg x dpat le cuti 2-3 bln ni..

    BalasPadam
  2. owhh.. ye ke? takde rezeki lagi kali ni.. takpe.. mungkin di lain kali kan.. ada byk juga tempat2 makan yg best2 kat sana..
    semoga perjalanan izan sekeluarga selamat hendaknya...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...