Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 18 Jun 2013

Memang Kecoh...


Belum hari raya lagi.. posa pun belum lagi.. tapi Hantu Raya Tok Chai sebuk buat Kecoh... hehehehehe... 
Best ker?.. boleh laa.. weekend baru nie.. anak2 kecoh nak tengok apek ... jadi kitaorang order laa kat ASTRO first..  cerita nie boleh buat orang gelak.. saspen dan terpelanjat laaa...

Apa dapat ekk tengok cerita nie?.. 

emmm... janganlah kita tak percaya dengan bende yang tidak wujud di mata kita... sebab 'dia' juga makhluk Allah SWT...

emmm lagii... Jangan berkawan dengan spesis jin dan syaitan nie.. dah tentu2 mereka ni dimurka Allah.. jangan cari pasal nanti mati kita pun tak diredhai Allah...

Ada lagi nie... bila kita di dalam kekalutan dan ketakutan.. kita selalu tertipu antara realiti dan khayalan... kadang mende yang real depan mata pun...kita tak percaya.. pastu kita createlaa cerita macam2...huhuhuhu...

Oklah.. nak review banyak2 pun tak pandai laa.. tapi akak rekemenlah tengok.. untuk ceriakan hari..
Jom Tonton.. :D

5 ulasan:

  1. Tak tengok..... kalau anak2 bising nk tengok baru ambik kat Astro first tu hehe

    BalasPadam
  2. Belum pernah sekalipun langgan astro first, kesian ye :) Xde masa je nak tengok...

    BalasPadam
  3. teringin nak tgk..tapi..saya ni kalo citer hantu ni..mmg penakut sket... belum pape dah pejam mata... keh keh...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...