Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 20 Mei 2013

Sunway Lagoon Bersama Anak2

Semalam hari ahad adalah hari keluarga tempat kerja En.Bos.. tempat pulak tempat yang selalu jadi buah mulut anak2.... Sunway Lagoon.. bak kata orang pucuk dicita...ulam mendatang... ikut jerlaa...
Sekarang memang kerap hujan kan... tapi semalam memang panas...sangat panas... tapi budak2 bila dapat main air memang tak ingat ape dah... ibu dia dah seram sejuk badan...balik umah ibu tuumbang...demam..fuh real punya sakit badan...tapi syukur anak2 sihat...
Memang seronok melayan kerenah anak2.. harap2 ada rezeki kami sampai lagi.. ;) gambar mandi x dapat share sebab dah simpan camera..phone..dan semua barang2 berharga...

4 ulasan:

  1. Memang seronoklah bebudak kan kak....
    AJ yang besar ni pun kalau dapat ke sunway lagoon, kalah budak tau...
    Hehheheheh..

    BalasPadam
  2. dah kenape Amir kena salotape mata tu?? takut masuk air ke? ehhehee...

    BalasPadam
  3. Ayu: op coz seronok... mak budak pun terover seronok

    TBP: hihihi Amir tu mana tah dia dapat plastik pastu pastu letak kat mata kengkonon cermin mata laaa.. :D

    BalasPadam
  4. tempat2 mcm ni mmg sesuai sgt lah untuk bawa anak2 hehehe enjoy !

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...