Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 1 Mei 2013

Ikan Patin..oh ikan Patin...

Maaflah orang2 pahang... akak memang tak pandai makan ikan patin.. lagi2 pulak masih ada rasa daunnya tu.. lagilah tak mampu.. hihihi... nak wat camner anak2 dan suami pulak peminat ikan patin.. mak ngaku kalah.. masakkan boleh ... tapi x dapatlah nak makan sesama.. :)
Gambar yang akak share dari google sebab x sempat nak amik gambor tadi.. sebab sumer dah settle...akak hanya mampu amik kuah jer buat2 rasa... bukan tak cuba.. memang dah cuba .. tapi tak boleh masuk tekak nie.. memang keluar balik... pernah en. Bos tipu akak .. katanya itu ikan baung.. sebab beli lauk kan.. dah berpotong2.. sebaik makan jer tekak jadi semacam .. terus kuar takder ampun maaf lagi..
Maaflah ikan patin.. memang kau bukan untukku.. huhuhu...

2 ulasan:

  1. Çok lezzetli görünüyor. :) ellerinize sağlık.. :)Türkiye'den selamlar. :)

    Kelihatan begitu lazat. :) Tangan kesihatan .. :) Salam dari Turki. :)

    http://translate.google.com.tr/#tr/ms/

    BalasPadam
  2. amboi sedap tu,,, terliur dah ni !

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...