Khamis, 7 Mac 2013

Jalan2 ke Perlis...

Haa...ini adalah 'unexpected journey' untuk kami satu family.  Perjalanan yang terancang dalam keadaan yang sangat singkat.. nanti akak sharekan lagi gambornya... ;)

8 ulasan:

  1. KesumaMaruku SueQistina: Sudah tentu.. bukan mudah nak jalan camnie.. :D

    BalasPadam
  2. Seronoknya dapat berjalan... =D

    BalasPadam
  3. AyueJean AJ : Alhamdulillah.. :D

    BalasPadam
  4. salam kenal & follow sini

    memborong di padang besar ke?

    BalasPadam
  5. Seronoknya berjalan2 walaupun tanpa perancangan awal. :)

    BalasPadam
  6. jauhnyer... sampai ke perlis? tak sempat sampai lagi perlis.. dulu masa kakak ikpar ada kat sana ikut husbandnya kerja askar ingat nak pegi juga... tp lom ada rezeki nampaknya.. skrg suaminya pun dah pencen & pindah perak.. huhu..

    BalasPadam
  7. x pernah sampaiperlis.. erm biasa yang x terancang tu yang best... hehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Bila dah 40

Bila umur dah 40.. Sebenarnya kita sudah wajib memikirkan kematian kita setiap saat.. Apa2 sahaja boleh berlaku tanpa di jangka. Bila umur...