Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 22 Mac 2013

Cuti Sekolah Lagi..

Rasanya baru jer lepas cuti sekolah raya chine ari tu... sekarang dah cuti lagi... kalau kita pun rasa bes sangat.. inikan pulak anak2... tapi memang tak plan apa2 pun.. wpun tak plan.. cuti tetap cuti untuk diorang... sian pulak kan.. at least muka ibu dia yang cute miut nie ada depan mata dorang . Heeheeheh...(cute laa sangat.. gelak besar2)...
Yang nyatanya dgn adanya diorang kat umah nie.. bak kata mak akak.... BERGEDAHAMAT lah umahku syurgaku itu.. hihihi... tau tak maksud nya... maknanya tunggang langgang lah suasana rumah bila empat2 ada dalam umah... oklah selamat bercuti skolah anak2 sumer... ;D

2 ulasan:

  1. cantik dan comelnye kek tu.. betul la kan.. kalau cuti sekolah ni mmg anak2 nak dok umah nenek dorg. nak main dgn sepupu2.. gamat..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...