Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 13 Mac 2013

Bila Pekerja Balik Awal...

Hihihi....amacam kawan2... ada betul tak?.. ;)

3 ulasan:

  1. setuju sgt2.. tapi KA pun selalu balik lewat acaner tu hehehe

    BalasPadam
  2. AJ setuju kak......
    Tapi tu la...
    Psikologi kan...
    Balik awal je mulalah ada yang soseh2..
    Padahal keje kita dah settle... =D

    BalasPadam
  3. setuju sangat2, sebelom ni, kat kilang lama saya, kalao balik awal jer, mula la bos2 akan pandang serong, malah kadang kita disuruhnya kerja lebih masa, konon nak tunjuk pada management yang team kita rajin kerja, padahal, kerja semua dah siap, nak tunggu apa lagi.. akhirnya, semua orang bila tiba time balik, muka masing2 masam sebab, bos akan pandang, siapa yang balik awal.hmm..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...