Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 27 Februari 2013

Nak Cari Wil Ca..

Salam kengkawan... sebuk pulak ari rabu nie.. terkejar2 sana dan sini.. nak settle banyak mender.. tapi nak post jugak satu N3..


Akak dah lama berhajat nak belikan Wil Ca untuk mak akak.. Puan Marhaini kat umah nie.. almaklumlah.. lututnya dah tak kuat... nak bawak jalan2 kesian lak kat mak.. sebab tak larat nak jalan jauh dan lama sangat berdiri... tapi hajat di hati nak bawak dia berjalan2.. ada tak saper2 tak nak jual Wil Cha 2nd hand.. atau pun baru tapi harga tak naklah yang ribuan... setakat RM100 - RM200 tu  In Sya Allah.. akak mampulah...
Ada saper2 tak? bolehlah reply jer kat message nie.. nanti akak contact...atau pun email jer kat akak.. izzanor21@yahoo.com atau norizan@iium.edu.my... TQ kengkawan.. :D



4 ulasan:

  1. teringat kerusi ni kat kg...terbiar gtu jer..dl beli untuk arwwah mak...

    BalasPadam
  2. kak nor akak dok kat mana? saya kat wangsa maju kl.. Wheel chair arwah mak saya ada, kalau akak nak infom ekk...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...