Isnin, 28 Januari 2013

Magic Pan Impian...

Dalaam zman serba senang sekarang nie.. sejak akak tengok kat satu rancangan tv pasal magic pan nie... akak sangat terbekenan.. bole grill ikan..ayam..daging... siap boleh bake cake lagi... senang pulak nak guna...
Baru2 nie ada kawan offer dia nak belikan .. harga dalam RM290.. rasannya laaa. Tapi oleh kerana tak ader dalam wish list untuk tahun nie... maka akak ketepikan dulu hasrat nya.. tapi in sya Allah.. ada rezeki nanti akan akak sambar jugak.. hihihi.. aminnnn...

4 ulasan:

  1. saya pun teringin nk beli jgk...
    Dh ode tp blm dpt lagi nii..,

    BalasPadam
  2. Memang nak kena order dulu ya? Kalu kat kedai takda jual kah?

    BalasPadam
  3. Saya pun dah lama teringin. Katanya kat Langkawi murah betul ke?

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Bila dah 40

Bila umur dah 40.. Sebenarnya kita sudah wajib memikirkan kematian kita setiap saat.. Apa2 sahaja boleh berlaku tanpa di jangka. Bila umur...