Jom Follow sayer.....:)

Jumaat, 25 Januari 2013

Cuti?.. Akak Tak...

Dah mula dah... oleh kerana kerja kat Gombak.. Jadi memang confirmlaa akan lalu kat area Batu Caves..

Jadi akak memang lalu depan Batu Caves dan memang setiap tahu akak akan bercuti satu hari selepas Thaipussam.. Tapi kali nie akak tak cuti.. sebab Thaipussam hari Ahad.. automatik hari Isnin public holiday.. yeehuuuuuu... Tapi hari nie pun akak tak cuti... perayaan Tahipussam dah hangat dah... jalan pun dah banyak kena tutup.. Bila jalan dah tutup .. agak2 laa kan mesti dah jem kat area situ.. rempuh jer laa walaupun tak seronok.. :D.. Pernah terjadi terperangkap traffic jam masa tahipussam hampir 3 jam dalam kereta.. kalau boleh tak mahu berulang lagi.. :D

Petang nie masa nak balik nanti pun.. sekarang dah saspen.. mesti jem kan... Baiklah selamat bercuti kawan2... (pada yang cuti laa)..

bukan keadaan sebenar.. tapi lebih kuranglah..

5 ulasan:

  1. Kalau area sana memang dah start jem dan pack lah kak... =D

    BalasPadam
  2. Kalu dah jem sampai 3 jam tak gerak, masa tu la rasa nak turun jalan kaki jer kan?

    BalasPadam
  3. Kalau di tengah bandar, jam sana sini.. orang diluar bandar dengan senang menanti kita ke sana.. jomlah.. cuticuti Malaysia..

    BalasPadam
  4. mmg sgt jem .. saya kalau taim gini mmg malas nak kuar umah walaupun ari cuti .. btw dok mana? saya kat sri gombak aje...

    BalasPadam
  5. klau keje tu alamat mmg jammed ler

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang