Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 19 Disember 2012

Nak Ikut SHAPE..:D



Hari nie.. akak nak join satu program anjuran IIUM.. untuk semua staff kat sini.. tapi kena register... seronok ker?... huis... macam2 perasaan ada.. takut saspen berdebar2.. sebab start malam tadi kena berpuasa untuk Sugar Blood Test... pastu cek tekanan darah.. (iini lagi saspen sebab akak ada history blood pressure nie).. lagi2 kalau tengah darah gemuruh dan saspen nie...

doakan akak ok yer.. hihihi :D

4 ulasan:

  1. bagusnya ada program ni kak...

    saya pon ada blood pressure... ngeeeee~

    BalasPadam
  2. He..he.mmg suspen tang check tekanan blood pressure tu...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...