Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 12 Oktober 2012

Yehaaa... Akak Cuti...

Selamat pagi sumer.... haahaha..camla tak pernah cuti.... kecoh semacam... heboh semacam... bukan apa cuti kali nie  nak menyelsaikan sesuatu yang dah lama di tunggu2... sejak raya puasa ari.. hajat tak kesampaian.. hari ini adalah hari yang dijanjikan... akak harap segalanya berjalan lancar... harap segala yang diimpi dipermudahkan Allah SWT... walaupun telah dijanjikan... namun perasaan saspen ... gementar ... takut ... semuanya ada...

Kawan2 mesti nak tahukan apa yang kak izan bebelkan nie.... insya Allah .. nanti akak akan update special untuk korang sumer... bila sumer dah di depan mata .. barulah sronok nak citer kan... ;D..

Doakan akak ekkk.... supaya semuanya OK... ;D


6 ulasan:

  1. ooii.. cuti pn nak kecoh ke?? saje bakar line niee!! kesian kami kt opis ni hah!! mencik mak taww!! sakkitt ati mak!! =P

    Selamat pagi kak izan... hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat pagi bini polis... hhhahaha .. jgn mreee. .... nnti kita sama2 share kegembiraan ni InsyaAllah.. bila sumer settel.. krim salam kat kawan2 yang tahu jer tau.. ;D

      Padam
  2. He..he... dulu masa OKje keje...memang seronok bila cuti.... tapi bila dh habis cuti tu......emmm malas tul nk keje....

    Tak sabar jugak tu nak tumpang dengar berita gembira!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok kan OKje.. tapi bila abis cuti nganga jer laaa.. hihihi
      Insya Allah akak akan share nanti..;D

      Padam
  3. wahhh cuti yerk.. cuti utk pergi bercuti ke apa kak? hehehe

    BalasPadam
  4. oh kak izan cuti ape tu.. nanti update keh.. smoga urusan akak dipermudahkan ya

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...