Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Sabtu, 15 September 2012

Update Blog....

Salam sejahtera kawan2 bloggers....
Chewah... hari2 ada semangat waja nak hapdet blog.. tapi bila duduk depan PC jer idea hilang... atau sebenarnya nak cari masa duk dpan PC pun x nyempat..kalu kat umah laa... sibuk menghapdet rumah tangga..haahaha...camlaa umah tu beso benor...;D
Tapi yang pasti start ari ni sampai ari senin nanti ..akak penuh dengan jemputan... open house...kenduri kesyukuran...dan majlis kawin.... jadi opcoz sangat membizikan dirilah dua tiga ari nie.... emmmmm
Kena hambik kesempatan yang ada ini utk pegi..sebab En.Bos dapat mencutikan dirinya sendiri...jadi dapatlah bergeraj memenuhi jemputan orang... tapi kalu yang jauh2 tu ..tengoklah kesempatan masa.. takut terperangkap ngn jem...janji ngn orang pun terpaksa di kansel dgn berat ati..
Oklah kpd kawan2 yg senasib ngn akak ..selamat beropen house atau selamat menyammbut raya lagi...hihihi....kalu ada kesempatan bolehlah akak hapdet blog dgn gambor2 dr handphone akak nie ekkk.. jumpa lagi... ;)

Add caption

2 ulasan:

  1. Syok betul ek tak yah masak weekend ni.....

    BalasPadam
  2. lya lak lateni sguh2 kekangan masa utk hadap blog walaupon byk sgt mde nak share..

    ct 3 hari ni berehat kt rmh je

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...