Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 24 September 2012

SAM...

Akak dah tengok dah... conclusionnya..BEST tengok pulak kat ASTRO BEST...ada kelainan dalam filem melayu..lakunan hebat Saheizy Sam dan Lisa Suraihani...


Kelemahan .. mestilah adakan... ending yang kurang kelogikannya dan boleh dipertikaikan... Rasanye Syafiq Yusoff, pengarah filem perlu mengkaji lagi dan cari info yang lebih lagi...perlukah endingnya begitu..

Thriller nya memang menjadi dan berkesan.. Penonton dapat rasa takut, saspen, teruja dan ngeri.. rasanya perlu sikit2 touch up sana sini.. (untuk filem akan datanglah).. 

hhihihi.. banyaklah kak izan nie kan... jadilah pengarah sendiri untuk filem sendiri... hahahaha.. takderlah sekadar memberi pendapat.. supaya filem akan datang lebih hebat...

Cuma filem nie kalau nak tengok ngan anak2.. kena citer lebih sikitlah.. sebab kena ada penjelasan agar mereka faham mengapa jadi begitu dan begitu.

Nak bagi berapa bintang?... emmm.... oklah kali nie akak letak 4.5 bintang... another 0.5 tu... korang fikirlah sendiri...memang best dan puas hati... :D.. enjoylah menonton nya..


Antara babak yang ada... mereka nie sangat sweet jadi couple.. (tapi biarlah kat filem jer tau...)

8 ulasan:

  1. assalamualaikum kak izan....bestkan...:)

    BalasPadam
  2. Oh...sedap eh.....teringin jugak nak tengok,tunggu DVD keluao le ...

    BalasPadam
  3. msa belum kluar kt wayang dh tgk thriller dia..n dpt rasakan citer ni best & lain drp lain... lya ada plan gak nak langgan kt astro 1st... owhh..camner endingnyer?? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. X thrill la kalau kasi tau ending ...hihihh

      Padam
  4. oh bes ka.. tak penah tgk lagi cite ni hehe.. nanti boleh la tengok kalo akakk kate bes

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...