Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 27 Ogos 2012

Kembali ke Asal..Fitrah...





Waahhh terasa lambatnya masa berlalu hari ini... akak dah mula bekerja seperti biasa.. anak2 dah mula ke sekolah... tadi masa nak hantar Amir ke nursery pun ..tak nak lepas peluk ibu... aduhai ibu pulak rasa sebak... nak wat camner nak.. petang nie .. insya Allah ada umur kita jumpa lagi.. :D.. En. Bos pulak bertugas dah.. menghantar Aini ke Tadika... pokoknya semua sudah bertugas seperti biasa.. walapun mood raya masih lagi terasa...

Kat opis plak.. masih ada lagi yang sambung cuti (kalu akak ada cuti banyak..confirm akak pun tergolong dalam golongan nie.. :D ..).. Mood kerja pun macam dalam 50% jer.. rasa nyer laa.. opis memang sunyi.. jadi akak rajinkan diri mendengar lagu raya yang ada kat PC akak nie.. jadi tak derlah sunyi sangat.. yer tak..

Hari ini.. oleh kerana dah start kerja jadi akak amik kesempatan jugaklah mengganti posa.. yerlah cepat2 ganti kan.. nanti bila dah lama jadi malas.. hihihik...Opis korang dah start wat Open Opis ker?... kamu belum lagi... hari tu macam ada dengar2... tapi hari ni cam senyap jerkkk... emmm tunggu jerlaa...

Jom layan satu lagu yang akak memang suka sangat..


5 ulasan:

  1. InsyaAllah, kakcik akan bercuti semula Khamis nanti, terus bersambung dengan cuti hari merdeka, Sabtu dan Ahad. :)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak izan...senang juga kalau dah buat pose ganti ni awal2kan...:)

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya kak! seronok bila cuti panjang ni kan. hehe..

    BalasPadam
  4. saya nie...xdapat nak ganti puasa lg... duk demam plak.. xleh nak wat pe dah.. terima je laa yerk...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...