Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Ahad, 5 Ogos 2012

Keluarga Iskandar.. Siri Pilihan Hati

Emmm... sepanjang Ramadhan nie akak tak derlah nak tengok TV sangat.. kekadang jer.. sebab masa sangat laju.. bila malam dah ngantuk dengan urusan seharian... pastu malam pun jarang jengah TV sebab Aiman kan dah nak UPSR.. nak suruh dia pay attention kat study jugak kan sikit2.. 

Buat masa nie.. cerita siri yang akak kerap tengok ialah KELUARGA ISKANDAR.. kisah sebuah keluarga besar dari Johor yang bahagia .. namun penuh dengan konflik yang dramatik... akak suka sangat.. rasa dekat dihati..bagaimana menantu kena memenuhi permintaan mak mertua... bagaimana suami isteri mengelak dari krisis... bagaimana nak mendidik anak2 dgn cara yg betul.. yang tipikal melayu.. memang akak suka..boleh layan laa..

jom kita tengok promo ni skit..



Kisah memang happening... tapi terpulanglah kat korang nak judge camaner kan... cuma pada akak ia amat sesuai ditonton oleh segenap lapisan umur.. ish lebih2 promote pulak kan.. :D


1 ulasan:

  1. alorrr umah kita xder astro, tapi kengkawan opis kata cerita ni best... menampakkan the real life of family...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...