Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 6 Julai 2012

Wajah-Wajah Kesayangan Hamba...

Aini dah sihat.. Alhamdulillah...ibu dan ayah senang hati.. Hari ini tugas ayah jaga Aini.. dia tak g sekolah.. semalam g klinik. Dr suruh rehat kat umah... Kebetulan En. Bos off duty hari nie...
Ibu update blog malam sebab baru ada kesempatan... sebab kat TV pun takder citer besh.. lagi besh ngadap blog... ingat nakk g bw.. (cewwah dah pandai dah bw2 nih... hiihihi.. baru nak blajar).. tp tak sempat laa.. sebab kejap agi nakk teman anak nak study.. takkan ibu nak ber bw kan... ibu pun kena tunjuk rajin ngadap buku....hahahaha..
Itulah tips yang akak baca tentang camana nak stimulate anak study.. setakat sari dua nie menjadiklaaa.. tapi tak tahulah esok lusa... tapi apa salahnya mencuba mende2 baik ni kan...
Oklah.. nakk kena undur diri dulu.. sebab En. Bos nak kopi... jap bang..ekkk nak stop lah nie... hihihi....layan je la gambar wajah kesayangan den nieh...
Selamat Berhujung Minggu Kengkawan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...