Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 13 Julai 2012

Selesai Sudah..Tunggu Sebelah Lagi

Akak pernah cerita pasal Mak nak buat surgery Catarac.. dah selesai dah.. mak wat surgery pada 15 Jun yang lalu..Alhamdulillah..semuanya ok ..
Pada sesiapa yang ada hajat nak buat surgery ne janganlah risau sangat.. sebab Doktor sangat profesional dan baik.. sepanjang akak berada kat sisi mak masa sebelum surgery..Doktornya amat mesra... yang tak boleh belah...nurselah pulak...bukan semua camtu... kalau penat sekali pun apalah salahnya bermanis muka kat pesakit..sekurang-kurangnya lega sikitlah perasaan diorang menunggu giliran...
Walaupun begitu semuanya berjalan lancar... gambar yang akak share nie masa pergi ke Hospital Selayang untuk wat check up follow up..
Kami pergi punyalah awal..sampai hospital kul 750 pagi.. cer teka...cer teka kul bp mak akak punya giliran.. walaupun di kad appointment pukul 830pagi...  Mak dapat jumpa kul 11 pagi.. hangin satu badan..bukan hangin marah... tapi hangin sebab belum sarapan pagi.. hangin sudah naik kapla.. lutut pun dah gigil (ops..terlebih sudah hihihiho)
Rata-rata orang yang kat situ dah tak larat nak ngomel.. paling kuat ... tidur jerlaa.. sementara anak2 tolong tengokkan angka giliran... Takperlah.. bila lagi nakk berbuat jasa pada mak kita yang separuh nyawa melahirkan kita ye tak....
Inilah makk akak yang terchenta tu... dah macam pop yeh yeh dah..anak2 dok gelakkan nenek yang voque gitu... hehehheheheh....gurau jer mak..jgn maraaa aaaaa..... oklah jumpa lagi.. byer...

1 ulasan:

  1. Moga semuanya sihat2 belaka.
    Hehe untung dpt mak vogue!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...