Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 18 Julai 2012

segmen promote blog by Jal

Akak suker jer join program2 cenggini.. kalau ada yang sudi nak join... bleh lah KLIK KAT SINI...

Mehler kita join ramai2 sebab cara senang dan mudah... perlu sangat kot pada blogger baru cam akak nie.. hhuhuhu.. :)


9 ulasan:

  1. saya dulu baru2 aktif jadi blogger cukup suka la join segmen macam2.. mmg bagus untuk promo blog kita.. tapi skang ni dah jarang plak join ehhee..

    BalasPadam
  2. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    BalasPadam
  3. BERT : alaaa.. blog kamu dah fofular.. lainlah akak nie :)..huhuhuhu

    DekNie : tunggu ekk kedatangan ku.. :D

    BalasPadam
  4. As salam,

    kita dari segmen yang sama =)

    http://monkeymacho.blogspot.com

    SELAMAT BERSEGMEN!

    BalasPadam
  5. salam perkenalan
    jenguk dan follow.
    dtg dr segmen yang sama :)
    jemput ke blog

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  6. #89 follow dari segment yg sama :

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  7. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  8. promote done, jom terjah http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/mereka-awesome.html Thanks yar join

    BalasPadam
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

    foLLOw here..! hit me back!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...