Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Khamis, 12 Julai 2012

Kita Menang Lagi...

Waaaa.... seronok abanng aiman sebab menang bannyak sukan kali nie.. seronok sebab tahun nie adalah tahun akhir dia kat sekolah rendah.. tahun depan dah kat sekolah menengah...
Balik2 dari sekolah terus terpa ibu ayah tunjuk medal2 yg dimenangi.. sebenarnya menang 5 medal jer tahun nie... dalam gambar tu dia kumpul medal tahun lepas punya sekali pastu suh ibu hamik gambo.. hihihihi..ikut jer la..senangkan hati anak2 kan...
Amin pulak dah sedih.. dia pun join sukan tapi tak menang aper2.. meh ibi nak pujuk.. takper min...kamu ada lagi 2 tahun nak kumpul medal cam abang..sabar yer nak...
Tulaa kerenah anak2 kan.. ada masa akak rasa nak tergelak..ada masa boleh kena darah tinggi.. hahahah.. apa2 pun hadapi jer laaa.. bukan senanng nak dapat pahala kan.. ;)


4 ulasan:

  1. wahh tahniah aiman... ciyan adik dia amin takpat adiah ye.. hehe seronok kan layan anak2 ni.. saya pun tak sabar nak beranak ni kak.. hihi

    kak izan.... yeayyy!! saya happy dapat baca blog akak dengan mudah.. mekaceh banyak kak... lapyulahhh :))

    BalasPadam
  2. kalau..komen..yang..baik..apasalahnya..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum rizal n nor....tahniah2 yer...:)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...