Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 1 Jun 2012

Cuti-Cuti di Key EL..


Cuti lagi.. Jom cuti lagi...  akak n anak2.. n of coz di pandu oleh my lovely Hubby.. kami redah Key EL...

Mula2 kami gi redah Desa Water Park.. mandi sakan.. sampai si Tecit.. nangis2 tak nak balik...dari kul 10 pagi sampai lah 3 petang.. memang sakanlah..bawak sekali adik dan anak sedara .. memang sakan sangat... balik kepenatan.. suara hilang... kulit terbakar.. masing2 rentung.. (walaupun kulit asal lebih kurang jer dengan terbakar hihihihihih)

kemudian tu .. kami ke Pusat Sains Negara.. lagi.. hihihihi.. nak donlod gambar tak dapat lak... satu jer lepas.. kebetulan masa kami pergi tu rupanya ada pameran Dinasour live... kalu nak pergi boleh lagi.. sebab ia akan berlangsung sampai 31 July 2012.. ticket pun tak mahal.. ada package famili lagi....anak2 memang enjoy habis laa... try sana..try sini...pendek kata puas hati laa...

Pastu kami gi lawat masjid Wilayah pulak.. sebab anak2 nak gi tengok.. camana rpa masjid Wilayah .. masjid wilayah sekarang sedang dalam baik pulih.. jadi ada banyak area yang tak dapat nak terjah.. tapi masih boleh solat kat sana... besar tuu... 

Pastu kami gi KLCC.. tapi bak kata Encik Bos.. hihiihi.. tapi boleh pergi selalu sebab.. mak aiii.. kami makan petang jer .. tapi harga cam masuk hotel laa pulak.. 6 orang makan .. cam 20 orang makan harganya.. sungguh.. yer laa... orang2 biasa cam kami nie... tanjat jugak laa dengan harganya itu..tapi nak merasakan.. redah jugaklah...

Hari kemudiannya kami gi ZOO negara... Haaa... kengkawan2 mesti kata..balik2 zoo..balik2 zoo... tapi ini permintaan anak2 jugak... pergi laa... bawak diorang .. happykan hati diorang.. semoga kebhagiaan diorang akan memberi kebahagian pada kami sekeluarga...samer jugak dari pagi sampai kul 3 petang jugak... boleh dikatakan setiap kali balik... malam tidur memang lena sangat.. sebab letih.. :)...

Apa2 pun memang seronok.. bila cuti dipenuhi dengan aktiviti bersama anak2... rasa cam nak sambung lagi cuti... boleh tak?... sebab anak2 stil tanya... cuti kali nie kita tak tidur hotel ker ibu?... hhihihi... sorilah anak2 next time laa.. ada rezeki nanti kita pegi yerk...

4 ulasan:

  1. best la p bercuti kl. kami rancang lps raya ni/bln 8 kot. ict tak p ke? tu pun tmpt anak2 suka...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom Key El.. redah jer.. baru syok.. :)

      Padam
  2. seronok berjalan time cuti2 sekolah ni kan! budak2 la happy!

    BalasPadam
    Balasan
    1. asmara: bukan bebudak jer eppy... ibubapa pun skali tu.. :)

      Padam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...