Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Isnin, 14 Mei 2012

UNCLE USIN ... Cerita apa?

Emmm... oleh kerana permintaan anak2... yang sangat meminati JOZAN.. akak pun order Uncle Usin kat Astro First... kawan2 diorang kata citernya best.. kami pun tengoklah... emmm... apa nak cakap ekk... ceritanya ..emmm merapu sangat.. rasa cam tak perlu jadi filem kot.. cukup setakat tayang macam slot cerita Ape celop kat TV3 kot... dari awal sampai akhir akak tengok.. banyak sangat dibuat macam filem yang janji siap...sian kat JOZAN... tapi tak tahulah kalau cerita nie memang taste diorang...


nak rekomen ker kat korang rasa cam tak adil laa... terpulanglah kalau nak tengok..berapa bintang ekk... 1 jer kot..sebab ada JOZAN...

Selamat menonton.. :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...