Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 23 Mei 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS.






Setiap kali ada segmen camniie.. akak rajin jer ikut.. yer laa teringin nak ramai follower... :)

Adik2, kakak..saper2 jer la.. yang baru singgah n follow blog akak nie.. jgn segan datang lagi ekkk...

Kalau korang nak join segmen nie.. klik jer banner kat atas tu.. :)



13 ulasan:

  1. salam,,thankz yup join,happy blogwalking

    BalasPadam
  2. dtg dari segmen yg same.
    da follow:)
    jum singgah belog eyda :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum , sya dari segmen yg sama . Dtg follow awk .
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    BalasPadam
  4. done follow..
    t singgah blog nita k :)

    http://noranitaali.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. dari jauh datang... ingatkan cantik sangat blog nie rupanya cantik blog saya lagi... hahaha.... marah nampak.. gurau jer la...
    follow you...

    Jom Heboh... Bukan.. Jom Follow Blog Saya Plak..

    BalasPadam
  6. dari segmen yg sama.. dah singgah n follow u

    BalasPadam
  7. assalamualaikum.selamat bersegmen.salam perkenalan.yok singgah blog fahz :)

    BalasPadam
  8. salam.. dtg dr segmen yg sama.. hit me back

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    BalasPadam
  9. singgah and folo belog akak..t folo cni plak ea..http://semanisugar.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    BalasPadam
  10. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    BalasPadam

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...