Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Ahad, 6 Mei 2012

Jom Berjimba-jimba....

 Hai..kawan2...

Apakabar hari Ahad...maksudnya..hari ahad nie camaner.. ada gi jimba2 ke mana2... ye laa.. akak nie bukan apa kan.. seoronok kalau ada masa nak berjimba2 nie... korang tahukan jimba2 nia apa.. akak pun tahu lepas jumpa perkataan nie kat blog laa.. jimba2 nie maksudnya berseronok2 jenjalan...

Akak nie bukan tak suka nak berjimba2 nie... ye laa mende yang mnyeronokkan.. mestilah nakjoin kan... camni.. baru2 nie ada gi kenduri kahwin sepupu sepapat akak laa... jadi terjumpalah ngn kengkawan lamaa... borak punya borak.. dia tanya kat akak satu soklan...  ko nie izan .. susah betullah nak jumpa... ari tu kita wat re union pun ko tak join...janganlah nyombong sangat....

hek eleh.. budak nie (mak budaklah...)... suka2 hati jer wat ayat camtu kan.... akak senyum jer laa... malas nak layan... akak cakap jer laa sebuk... dia cakap lagi... alaa... orang lain pun sebuk gak tapi boleh jer bagi masa nak join kawan2... emmmmm...

Aduhai... saperlah yang taknak join perjumpaan2 yang camnie...mestilah nak.. jumpa kawan lama.kan... Tapi memang yer pun masanyer tak bertepatan ngn masa free akak nie.. bila akak free diorang lak yang tak freenya... takkanlah kita nyer pasal orang lain tak boleh nak jumpakan... nak cari masa nak berkumpul adik2 beradik pun kadang2 susah... ni pulak ngn kawan2... nantilah kalau ada jodoh pasti satu hari nanti kita semua akan jumpa kan...


Kawan2ku semua.. memang niat d hati nak berjumpa tapi apa kan daya belum jodohnya... sabar yer.. insyaAllah.. dengan keizinanNya kita berjumpa.. :)



2 ulasan:

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...