Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Jumaat, 20 Januari 2012

SELAMAT BALIK KAMPUNG.. :)

Assalammualaikum.. kengkawan...

Selamat bercuti sepanjang 4 hari ini.  Saya tak ke mana.. sebab En. Bos terpaksa menjalankan tugasnya seperti biasa kerana terpaksa menggantikan tugas kengkawannya yang menyambut CNY.. sian dia even ahad pun kena mengadap machine dan minyak...emmm... :) jadi ibu pun kenalah duduk umah diam2...

Kebanyakkan kengkawan opis bercerita nak balik kpg pada cuti yang agak panjang nie.. ade nak ke Perak..Kelantan,.. Pahang.. saya.. kat umah jer laa.. isk isk isk..

tumpang amik gambo yer cik asmawati... :)
Pada yang balik kpg jauh2 nie.. berhati-hati lah di jalan raya.. malang tak berbau kan.. tapi sebenarnya tak kira nak pegi mana pun.. balik kampung, balik kerja..pi shopping.. pi bercuti.. sumer nyer ade risiko kan.. naik bas ker.. naik kereta ker.. naik van ker.. apatah lagi naik motor.. sumernye ber RISIKO... aduhai.. semoga semuanya selamat hendaknya.. amiiinnnn..

Saya selalu pesan kat Encik Bos supaya dia berhati-hati naik motornya itu.. sebab bila time cuti2 camni selalunya jalan dari Rawang ke Tanjung Malim itu jalan yang selalu banyak ngn kenderaan yang tak nak ikut lebuh raya.. Semoga dia juga dilindungi olehNya..amiinnn....

Oklah tu jer nak share.. kat kengkawan.. semoga selamat perjalanan pulang dan balik dari Kampung... Amiinnnn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...