Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Rabu, 18 Januari 2012

Mode : Keliru

Salam kengkawan,

Emm...frust betullah.. PC kat umah dah mogok pulak.. baru jer nak rajin download soalan2 UPSR untuk anak tetiba jer dia terus shut down n stop operation.. Aduhai..sabarlah jiwa.. kalu guna notebook tak best sgt sebab kecik kan tak puas rasanya menenguk screen,, :) .. pastu keliru.. takkan donlod soalan pun boleh terima virus kot.. sebab kengkawan kat opis kata takut ada virus.. pakai avira antivirus pun kena virus gak ker... kalu camnie kena cari karpersky yang ada gambo Datuk Lee Chong Wei laa.. baru ok kot.. hihihihi..


Sekarang kat opis,  student tengah bercuti.. jadi kami sumer dalam mode safe n sound.. maksudnyer.. adelah masa nak tengok paper, chating ngn kengkawan atau surf internet.. tapi yang pasti taklah menular kemana2 menghilangkan diri dari opis.. ader ker yang camtu?.. of coz laa ader.. kalu tak ... tak derlah istilah ponteng beb...hihihihi

Dan kami masih juga dalam mode assessment... ini lagi saspen .. ye laa.. tak leh laa nak wat prangai..  nanti kena slash baru tau kan...SBPA still tertangguh.. tak settle2 lagi.. nak tengok gaji naik skit pun sosah sangat.. emmm...

8 Feb 2012 student masuk balik... maknanya kerja akan bertambah.. sebab plan dah di buat tapi staf2 chacai cam saya nie belum tahu lagi nak kena wat aper.. takut plak kalu tanya lebih2 ... orang kata kita menyebuk pulak kan.. jagalah tepi kain sendiri... (tapi opis aku ok kot... mana ada yang camtu...:)...) tapi saya janji tak nak lagi jaga tepi kain opis sendiri..hahahahaha (saya jer yang camtu...)

Kami dah ternampak2 kesibukan yang bakal datang.jadi saper2 yang ada plan nak bercoti tu silakanlah... supaya nanti bila dah normal balik.. rasanya nak bercoti pun bos tak bagi... hihihihihi

p/s :  Den pon nak cotiiiiii.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...