Jom Follow sayer.....:)

Cari Blog Ini

Nuffnang

Selasa, 22 November 2011

BILA ANAK DAH GRAD....

Salam semua...

hihihihihi..anak dah grad?... biar betul.. rasa nyer yang sulung baru nak amik UPSR camner lak boleh grad nie...

Ha...tu laa... betul nie....co tengok...co tengok..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ni lah anak dara yang grad tu..:D

Majlis Pra Graduasi...Tadika Kemas..hihihihihihi

nombor bertuahlaa knonnya...bertuahlah sangat...

sajer jer nak wat gempak... tapi tak ler gempak benor... biasalah meraikan anak di majlis pra graduasi dia di tadika kemas.. sebenornya dia ada setahun lagi kat tadika tu.. memang diorang meraikan bebudak yang berumur 5 tahun disamping 6 tahun yang akan melangkah ke alam sekolah rendah.. tak lama lagi jer.. 2013 Aini akan bersekolah rendah.. emmm... camner lak ekk nak melayan yang sorang nie bila start skolah rendah nanti...

Abang2 semua sporting... tak payah tunggu lama2...2 hari jer dah settle..dah..

Tapi Aini pun masa masuk tadika dulu pun ok jer.. tak banyak songeh sangat.. Oklah nak share nie jer dulu,.., next time share lain lak..nak pi tidurkan si tecit dulu...:)









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana memberi komen...:) Berkongsi buah fikiran itu dapat memberi inspirasi kepada orang lain tanpa kita sedari.. :D

Ramadhan datang lagi

Salam Selasa sahabat blogger sekalian.. Semakin hampir dengan Ramadhan.. Tak pasti lagi kita dapat merasainya atau tidak.. Hampir separuh ...